Yatırım Ortamının İyileştirilmesi ve Tahkim

Aydın Doğan Oditoryumu
Geri Dön
Yatırım Ortamının İyileştirilmesi ve Tahkim

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İstanbul Tahkim Merkezi ve Uluslararası Yatırımcılar Derneği iş birliğiyle, GSÜ Hukuk Fakültesi’ni kazanacak puanı alan ancak maddi sebeplerle tercih yapamayan yetenekli ve başarılı öğrencilere yurt, burs ve benzeri konularda bağış toplanması amacıyla bir konferans düzenliyor.

İş dünyası ile avukatların bir araya geleceği ve sektör spesifik panellerde yatırım ortamının mevcut durumu, geleceğe dair beklentiler, hukuki sorunlar ile çözümler ve tahkimin kullanım alanının tartışılacağı “Yatırım Ortamının İyileştirilmesi ve Tahkim” konulu bu konferansın geliri ile eğitim bursları, konaklama imkanları ve diğer destek mekanizmaları ile gençlerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olunacak. Özellikle eğitim fırsatlarına erişimde zorluk çeken gençlerimizin, yani geleceğimizin liderlerinin, maddi imkansızlıklar nedeniyle potansiyellerine ulaşmalarının önündeki engelleri kaldırmayı hedefleyen bu iş birliği kapsamında toplanan tüm gelir, Galatasaray Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Konferansa katılım sağlamak isteyenler bu linkten bilet alabilirler: https://istac.org.tr/tr/10-haz-yoivtk/